Agents of Mayhem

 • Agents of Mayhem (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 18 augustus 2017
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Agents of Mayhem

Ontdek een geweldig nieuw comic hero-universum vol onvergetelijke personages van de makers van de Saints Row reeks. In dit gloednieuwe open wereld-spektakel strijden de agenten van M.A.Y.H.E.M. tegen de sinistere krachten van L.E.G.I.O.N.

Maak kennis met de Agents of M.A.Y.H.E.M. (the Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) – een bonte bende van unieke Super Agents met diverse krachten die vanuit de hele wereld zijn samengebracht om de vernietigende plannen te dwarsbomen van de superschurkenorganisatie L.E.G.I.O.N. (the League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations).

0 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie
Releasedatum
18 augustus 2017
Publisher
Deep Silver
Developer
Volition
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Agents of Mayhem - Franchise Force

Agents of Mayhem - Bad Vs Evil [UK]

Belangrijke updates

 • Agents of MAYHEM trailer toont drie personages

  De nieuwe Agents of MAYHEM trailer toont drie verschillende personages. Uitgever Deep Silver lanceerde de trailer om de agents te introduceren.

  8 mei 2017 Mari Stas
 • Agents of Mayhem hands on - Bad vs Evil

  De Saints Row franchise is niet meer, maar ontwikkelaar Volition is nog springlevend. Volition heeft namelijk de nieuwe game Agents of Mayhem gemaakt. Hoewel de game pas op 18 augustus uitkomt. konden wij vorige week al aan de slag met de game, hoe dat ging lees je in onze Agents of Mayhem hands on.

  3 april 2017 Rutger Meier
 • Update - Agents of Mayhem niet op de Switch

  Ontwikkelaar Volition, bekend van de Saints Row serie, heeft laten weten dat haar nieuwe game Agents of Mayhem niet op de Switch gereleased zal worden.

  3 april 2017 Jeroen Kerkum
 • Agents of Mayhem Preview - Typisch Volition

  Bij ontwikkelaar Volition denk je waarschijnlijk direct aan de Saints Row-franchise, maar die is tot een einde gekomen. Op de E3 in Los Angeles kregen we het nieuwe project van Volition te zien en konden we de game even spelen. Onze ervaringen lees je in de Agents of Mayhem preview!

  26 juni 2016 Jeroen Ruiter
 • E3 2017 games - Welke games keren volgend jaar terug?

  Het is niet ongebruikelijk dat games het ene jaar op de E3 worden aangekondigd en volgend jaar terugkeren. En nu de E3 2016 net is af gelopen, wat gaan we dan voor E3 2017 games zien die we dit jaar hebben gezien? Je leest het in deze special!

  17 juni 2016 Matthijs Rooks