Grand Theft Auto VI

 • Grand Theft Auto VI (PlayStation 4)
 • Releasedatum: Onbekend
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Grand Theft Auto VI

GTA 6 moet de opvolger van het alom geprezen Grand Theft Auto 5 worden. De game is nog niet aangekondigd door Rockstar Games, maar het is vrijwel zeker dat het nieuwe deel in de maak is.

2 Volgers

0 In collectie

1 In wenslijst

Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
Onbekend
Franchise
Grand Theft Auto
Publisher
Rockstar Games
Developer
Rockstar North
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Vijf E3 2017 onthullingen die jullie willen zien!

  Afgelopen week vroegen wij welke E3 2017 onthullingen jullie zouden willen zien tijdens de aankomende gamebeurs. De stemmen zijn geteld en in dit artikel kun je lezen welke games het tot de top 5 hebben geschopt!

  11 mei 2017 Tom Boshouwers 9 reacties
 • Top 5 snelst verkopende games in week 1

  Ruim drie miljoen mensen speelden de open beta van For Honor. Een hoopvol aantal voor ontwikkelaar Ubisoft met de release van morgen voor de deur. Welke games verkochten het beste in de eerste week van de release? XGN stelt een top 5 snelst verkopende games voor je samen.

  18 februari 2017 Rutger Meier
 • GTA Online servers down voor onderhoud woensdagmorgen

  Je moet morgenochtend niet vreemd opkijken als je niet in kan loggen op GTA Online. De service krijgt namelijk een onderhoudsbeurt, waardoor connectie niet mogelijk is. De tijd dat de GTA Online servers down zullen zijn, wordt geschat op vijf uur.

  26 april 2016 Jimmy Kemkes
 • GTA 6 geruchten - De meest waarschijnlijke speculaties

  GTA 5 wordt gezien als een van de beste games ooit, waarbij een actieve community de straten van Los Santos nog steeds onveilig maakt. Er wordt dan ook al een lange tijd uitgekeken naar GTA 6, waar een groot aantal speculaties de ronde doen. Dit zijn de meest waarschijnlijke GTA 6 geruchten!

  20 april 2016 Jimmy Kemkes 19 reacties
 • GTA 6 features die wij graag zouden zien

  GTA 6 ligt nog ver in de toekomst, maar de verhalen dat Rockstar is begonnen met de productie ervan doen de ronde. De uitgelezen mogelijkheid om eens te fantaseren over dingen, die we graag (terug) zouden willen zien. Daarom zetten wij vijf GTA 6 features op een rij waarvan wij hopen dat ze in de game komen.

  12 april 2016 Jordi de Vries 4 reacties