Destiny 2

 • Destiny 2 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 6 september 2017
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Destiny 2

Ga op een episch avontuur door het zonnestelsel in het langverwachte vervolg op de epische RPG shooter, Destiny! De laatste veilige stad van de mensheid is veroverd na een overweldigende invasie onder leiding van Ghaul, de indrukwekkende commandant van het brutale Red Legion. Hij heeft de Guardians hun krachten ontnomen en de overlevenden gedwongen om de stad te ontvluchten.

1 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 16
Genre
Massive Multiplayer, Shooter
Releasedatum
6 september 2017
Franchise
Destiny
Publisher
Activision
Developer
Bungie
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Our Darkest Hour Trailer

Destiny 2 - Official Gameplay Reveal Trailer

Destiny 2 Gameplay Premiere Livestream (US)

Destiny 2 – “Rally the Troops” Worldwide Reveal Trailer

Belangrijke updates

 • Destiny 2 emblems bekend voor ervaren spelers

  Dat Destiny haar ervaren spelers wilde belonen, wisten we al. Het was alleen nog niet duidelijk wat je precies kon verwachten en, nog belangrijker, hoe je deze beloningen kon verdienen. Inmiddels heeft Bungie meer informatie uit de doeken gedaan over de Destiny 2 emblems die ervaren spelers kunnen verkrijgen voor de nieuwe game.

  23 juni 2017 Laura de Fluiter
 • Destiny 2 gameplay hands-on [Gespeeld op E3 2017]

  Na drie jaar zoet te zijn geweest met Destiny, kunnen fans vanaf september met een nieuw avontuur aan de slag in de vorm van Destiny 2. De game bouwt verder op het vorige deel, maar moet wel een hoop vernieuwingen brengen. Wij hebben de Destiny 2 gameplay al even onder handen genomen op de E3!

  18 juni 2017 Laura de Fluiter 3 reacties
 • Top 10 E3 games die dit jaar nog zullen uitkomen

  Afgelopen week zijn er zoveel goede games, DLC en hardware aangekondigd dat we met veel plezier vooruit kijken naar de rest van het jaar. Daarom hebben we de beste E3 games die nog dit jaar uitkomen op een rijtje gezet.

  17 juni 2017 Tristan Bogaers 23 reacties
 • Top 5 beste E3 2017 games volgens Laura

  De E3 zit er helaas weer op, maar we hebben een hoop prachtige games zien langskomen. Hoewel het vrij lastig was om een keuze te maken, is er na lang wikken en wegen toch een top 5 in elkaar kunnen zetten. Dit is de top 5 beste E3 2017 games volgens Laura!

  16 juni 2017 Laura de Fluiter 4 reacties
 • Destiny 2 PS4 content komt in 2018 naar andere platformen

  Tijdens de E3 werd er exclusieve Destiny 2 PS4 content onthuld. Nu blijkt dat deze later ook gewoon naar de Xbox One en PC zal komen.

  16 juni 2017 Rob Ottens