Gran Turismo Sport

 • Gran Turismo Sport (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 2017
 • Platformen: PS4

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport is de eerste echte Gran Turismo game voor de PlayStation 4. In deze game gaat maker Polyphone Digital samenwerken met de FIA, waardoor er nog meer exclusieve auto's en kampioenschappen in de game zullen zitten.

5 Volgers

0 In collectie

7 In wenslijst

Genre
Racing, Simulatie racer
Releasedatum
2017
Franchise
Gran Turismo
Publisher
Sony Computer Entertainment
Developer
Polyphony Digital
Platformen
PS4

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2016 Gameplay Trailer #2

Gameplay Trailer

Aankondigingstrailer

Belangrijke updates

 • 10 games op E3 2017 waarvan we meer willen zien

  Tijdens de E3 2017 worden door alle grote uitgevers nieuwe toffe games aangekondigd en er wordt ook meer informatie vrijgegeven van eerder aangekondigde games. Sony zal naar verwachting de meeste games aankondigen en Microsoft zal Project Scorpio eindelijk uit de doeken doen. Verder hebben we van de meest verwachte games een lijst: 'Top 10 games op E3 2017' samengesteld.

  27 maart 2017 Tristan Bogaers 2 reacties
 • Nieuwe circuits in Gran Turismo Sport voor de PS4

  Op 17 maart is de closed beta van Gran Turismo Sport voor de PS4 begonnen. In de closed beta kun je de nieuwe circuits in Gran Turismo Sport uitproberen. Er zijn in totaal 19 locaties en 27 lay-outs gepland voor de closed beta.

  20 maart 2017 Tristan Bogaers
 • Gran Turismo Sport closed beta voor de PS4

  Wees een van de eerste om de nieuwe banen in de aankomende PS4 racer Gran Turismo Sport closed beta uit te proberen. Binnenkort kun je je inschrijven voor de closed beta waar je de toekomst op racing gebied zult ervaren.

  10 maart 2017 Tristan Bogaers
 • Naar deze game releases van 2017 kijken jullie het meest uit!

  Het nieuwe jaar is van start en dat betekent dat we vooruit kunnen blikken op een jaar vol releases en aankondigingen. We vroegen jullie in de poll van vorige week naar welke game releases van 2017 jullie het meest uitkijken. De stemmen zijn nu geteld en de uitslag kan dan ook bekendgemaakt worden!

  5 januari 2017 Jelle van der Linden
 • GT Sport zal het maximale halen uit PS4 Pro en PS VR

  GT sport zal het maximale gaan halen uit de PS4 Pro en uit PlayStation VR. Volgens Kazunori Yamauchi, baas van Polyphony Digital, zal GT Sport er oogverblindend uit zien, om zo de perfecte race-ervaring te leveren.

  18 november 2016 Djimon Tete 4 reacties