Uncharted 4: A Thief's End

 • Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 10 mei 2016
 • Platformen: PS4

Uncharted 4: A Thief's End

Het is alweer tijd voor de vierde Uncharted game, met hoofdrolspeler Nathan Drake in de hoofdrol. Veel informatie over het nieuwe avontuur is er nog niet. In een trailer zien we Nathan Drake wakker worden op de grond. Er zit een kras op zijn voorhoofd en hij is buitenwesten. Terwijl hij wakker wordt en opstaat, hoor je op de achtergrond een gesprek tussen Drake en Sully. Drake vraagt Sully om hulp en voor een laatste keer stemt Sully in.

14 Volgers

21 In collectie

29 In wenslijst

PEGI 16
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
10 mei 2016
Franchise
Uncharted
Publisher
Sony Computer Entertainment
Developer
Naughty Dog
Platformen
PS4

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Uncharted 4 Review - Essentieel voor de PlayStation bezitter

Uncharted graphics door de jaren heen

Heads or Tails trailer

The Making of Uncharted 4: A Thief's End

Belangrijke updates

 • Valentijnskaarten voor gamers - Verras jouw Valentijn in stijl!

  De dag van de liefde zit er weer aan te komen. Wat is nu een leukere manier om je liefje te verrassen, dan door een toffe Valentijnskaart te sturen? Voor de gamers onder ons zijn er gelukkig veel geschikte kaarten te vinden. Wij zetten hier 10 leuke Valentijnskaarten voor gamers op een rijtje.

  15 januari 2017 Laura de Fluiter
 • De top 5 beste games voor mannen van 2016 - Keiharde actie

  Het was weer een enerverend jaar in de game-industrie, met een rits van titels die dit jaar het levenslicht zagen. Er waren overhypte games, er waren stille hits en er waren games waarvan je wist dat ze het goed gingen doen. XGN zet ze voor jou op een rijtje in de top 5 beste games voor mannen van 2016.

  31 december 2016 Rick Dijs
 • Top 5 beste third-person shooter games 2016 - Er op los knallen

  Wie van schieten houdt in games heeft genoeg keuze gehad in 2016. Dit jaar kent een aantal solide shootergames, en in deze top 5 beste third-person shooter games 2016 komen de beste knallers voorbij. Zet je schrap, want deze lijst bevat alleen de beste games uit het genre.

  30 december 2016 Stefan Stuursma
 • De top 5 beste games van 2016 volgens Rick Dijs

  Rick is een stuiterbal die door het leven gaat met tig projecten tegelijk. Hij voetbalt, hij drinkt, hij studeert, hij werkt. Soms vraag je je af of hij wel slaapt. Hoe dan ook, we zijn zeer blij met hem! Want Rick is bovenal een gamer, zoals blijkt. Dit is zijn top 5 de beste games van 2016!

  27 december 2016 Rick Dijs
 • De top 10 beste games van 2016 - De paradepaardjes van het jaar

  Het jaar 2016 is voorbij gevlogen. We hebben allemaal weer tientallen, al dan niet honderden uren in games gestopt en wat blijft dat toch heerlijk! Dit jaar kon je genieten van enorm veel goede games, maar het is tijd om ons toe te spitsen op de allerbeste. Bekijk ze hier in de top 10 beste games van 2016!

  27 december 2016 Jeroen Ruiter