Uncharted 4: A Thief's End

 • Uncharted 4: A Thief's End (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 10 mei 2016
 • Platformen: PS4

Uncharted 4: A Thief's End

Het is alweer tijd voor de vierde Uncharted game, met hoofdrolspeler Nathan Drake in de hoofdrol. Veel informatie over het nieuwe avontuur is er nog niet. In een trailer zien we Nathan Drake wakker worden op de grond. Er zit een kras op zijn voorhoofd en hij is buitenwesten. Terwijl hij wakker wordt en opstaat, hoor je op de achtergrond een gesprek tussen Drake en Sully. Drake vraagt Sully om hulp en voor een laatste keer stemt Sully in.

14 Volgers

26 In collectie

29 In wenslijst

PEGI 16
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
10 mei 2016
Franchise
Uncharted
Publisher
Sony Computer Entertainment
Developer
Naughty Dog
Platformen
PS4

Community

Metacritic

Laatste video's

Uncharted 4 Review - Essentieel voor de PlayStation bezitter

Uncharted graphics door de jaren heen

Heads or Tails trailer

The Making of Uncharted 4: A Thief's End

Belangrijke updates

 • Uncharted The Lost Legacy bevat definitief geen Nathan Drake

  De kogel is definitief door de kerk. Uncharted The Lost Legacy bevat geen Nathan Drake. Een preview van de game op PlayStation blog bevestigt dat. Uncharted The Lost Legacy is een uitbreiding op Uncharted 4.

  21 maart 2017 Mari Stas
 • Nieuwe Uncharted 4 multiplayer modus en andere features in update

  Naughty Dog heeft op haar Twitch stream een nieuwe Uncharted 4 multiplayer modus getoond, genaamd King of the Hill, in een update gaat deze week gaat de modus live. Naast de modus voegt de update ook nieuwe wapens, kostuums en emotes toe.

  16 maart 2017 Giel Veenstra
 • Nominaties Bafta game awards 2017 zijn bekend

  De nominaties voor de Bafta game awards 2017 zijn vandaag bekendgemaakt. Uncharted 4 steekt boven de rest uit met maar liefst acht nominaties, waaronder die van beste game. Drie acteurs van het spel zijn ook genomineerd.

  9 maart 2017 Rutger Meier
 • Naughty Dogs co-president stopt bij de studio na vijftien jaar dienst

  Christope Balestra stopt met zijn werk bij de Amerikaanse ontwikkelaar Naughty Dog. Naughty Dogs co-president stopt nadat hij sinds 2002 vijftien jaar voor de ontwikkelaar gewerkt heeft. Dit heeft Balestra laten weten via een officiële verklaring.

  9 maart 2017 Kevin de Bruin
 • Top 5 snelst verkopende games in week 1

  Ruim drie miljoen mensen speelden de open beta van For Honor. Een hoopvol aantal voor ontwikkelaar Ubisoft met de release van morgen voor de deur. Welke games verkochten het beste in de eerste week van de release? XGN stelt een top 5 snelst verkopende games voor je samen.

  18 februari 2017 Rutger Meier