Fallout 4

 • Fallout 4 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 10 november 2015
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Fallout 4

Fallout 4 is het vervolg op het succesvolle Fallout 3. Fallout 4 speelt zich af in een apocalyptisch Boston en tijdens je avontuur wordt je vergezeld door een hond. Het vierde Fallout deel is misschien wel een van de meest geanticipeerde games van dit jaar. Verwacht een grote open wereld die je kan verkennen in het nieuwste paradepaardje van Bethesda. 

17 Volgers

27 In collectie

9 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur, Role-playing
Releasedatum
10 november 2015
Franchise
Fallout
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios
Platformen
PS4, Xbox One, PC

Community

Metacritic

Laatste video's

Nuka-World Trailer

Exploring Far Harbor

Far Harbor Trailer

Fallout 4 wasteland workshop trailer

Belangrijke updates

 • Top 5 beste Bethesda games volgens jullie!

  Bethesda brengt ons regelmatig goede games en daarom vroegen wij jullie vorige week wat jullie nou de beste Bethesda games vinden. Jullie hebben massaal gestemd en het resultaat is nu bekend. Lees snel verder om te zien wie er gewonnen heeft!

  18 mei 2017 Tom Boshouwers 13 reacties
 • Wat vinden jullie de beste Bethesda game? [poll]

  Deze week willen we weten van welke Bethesda games jij het meeste genoten hebt. Roep al je vrienden op om te stemmen in de poll en dan komen we er volgende week achter wat de beste Bethesda game is!

  11 mei 2017 Tom Boshouwers 6 reacties
 • De 6 beste VR games 2017 - Toffe titels om naar uit te kijken

  Virtual Reality wordt alsmaar populairder en de ontwikkelingen op dit gebied worden steeds groter en beter. Maar welke games moeten we in 2017 in de gaten houden? Lees hier wat de beste VR games 2017 zijn.

  4 mei 2017 Dave Beckers 2 reacties
 • Top 5 bordspellen van games - Gamen zonder vierkante ogen

  Deze week werd een Fallout bordspel aangekondigd, maar dit is niet het enige bordspel dat op een video game gebaseerd is. In deze special zetten we vijf bordspellen van games op een rijtje en daar zitten een aantal populaire titels tussen. Lees snel verder als je benieuwd bent welke bordspellen van games er allemaal zijn.

  28 april 2017 Jeroen Kerkum
 • Fallout 4 mod haalt de wereld van New Vegas naar de nieuwste Fallout

  Een nieuwe Fallout 4 mod moet ervoor zorgen dat je in Fallout 4 in de wereld van Fallout New Vegas kunt rondlopen. Het gaat hierbij om een grafisch mooiere versie dan de New Vegas games die een paar jaar geleden uitkwam. Een releasedatum is nog bekend.

  26 april 2017 Rutger Meier