Fallout 4

 • Fallout 4 (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 10 november 2015
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Fallout 4

Fallout 4 is het vervolg op het succesvolle Fallout 3. Fallout 4 speelt zich af in een apocalyptisch Boston en tijdens je avontuur wordt je vergezeld door een hond. Het vierde Fallout deel is misschien wel een van de meest geanticipeerde games van dit jaar. Verwacht een grote open wereld die je kan verkennen in het nieuwste paradepaardje van Bethesda. 

17 Volgers

25 In collectie

9 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur, Role-playing
Releasedatum
10 november 2015
Franchise
Fallout
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios
Platformen
PS4, Xbox One, PC

Community

Metacritic

Laatste video's

Nuka-World Trailer

Exploring Far Harbor

Far Harbor Trailer

Fallout 4 wasteland workshop trailer

Belangrijke updates

 • Fallout 4 VR speelbaar tijdens aankomende E3

  Een demo van de Fallout 4 VR versie zal tijdens de aankomende E3 speelbaar zijn. Dat meldt Pete Hines, vice-president van ontwikkelaar Bethesda tegenover HipHopGamer. Hines meent dat het spel de gamers weg zullen blazen.

  22 maart 2017 Rutger Meier
 • 10 Toffe game bugs die de ervaring leuker maken

  Bugs kunnen een game behoorlijk verpesten, maar ze kunnen ook zorgen voor grappige momenten die zeker het delen waard zijn. Wij hebben 10 toffe game bugs opgezocht die gamen een stuk leuker maken.

  17 maart 2017 Jimmy Kemkes
 • Nederzettingen delen met nieuwe Fallout 4 mod

  Vandaag is een nieuwe Fallout 4 mod verschenen. Met deze mod hebben spelers de optie erbij om hun gebouwde nederzettingen met elkaar te delen. De mod heet The Transfer Settlements Mod en is momenteel alleen speelbaar in de betastatus.

  13 maart 2017 Rutger Meier
 • Overzicht PlayStation Store deals - Dubbele korting!

  PlayStation Plus-leden opgelet! De dubbele kortingen in de PlayStation Store zijn weer terug. Tot en met 22 maart hoef je dankzij veel PlayStation Store deals maar een kwart van de originele prijs te betalen. De korting geldt voor veel PS4, PS3 en PS Vita titels.

  9 maart 2017 Rutger Meier 3 reacties
 • Drie nieuwe Bethesda games in ontwikkeling

  Heb jij Fallout met veel plezier gespeeld, of was jij niet weg te slaan bij Skyrim? Dan is het volgende ook interessant. Zo zijn er drie nieuwe Bethesda games op komst.

  20 februari 2017 Kevin de Bruin