Tom Clancy's The Division

 • Tom Clancy's The Division (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 8 maart 2016
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Tom Clancy's The Division

Het realisme zo dicht mogelijk benaderen. Dat is het doel van de makers van The Division. Met behulp van de Snowdrop Engine kan de studio zeer gedetailleerde beelden maken voor de game en het bedrijf hoopt een verbluffende resultaat neer te zetten met haar MMO-game The Division.

In de game is de stad verlaten door een nog onbekende oorzaak. Verschillende groepen mensen pakken de wapens en strijden tegen elkaar om te overleven. De stad is in elke hoek vrij te verkennen en daarom kun je het spel helemaal spelen op de manier die jij graag wilt zien.

18 Volgers

7 In collectie

19 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Massive Multiplayer, Shooter, Third-person shooter
Releasedatum
8 maart 2016
Franchise
Tom Clancy's
Publisher
Ubisoft
Developer
Massive Entertainment
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Underground DLC trailer

Launch trailer

Nvidia trailer

The Division Survival trailer

Belangrijke updates

 • The Division update brengt langverwachte feature met zich mee

  Een nieuwe The Division update zal vandaag verschijnen via een publieke testserver. Het gaat hierbij om een zogenoemde Quality Update. The Division kwam op 8 maart vorig jaar uit.

  21 april 2017 Rutger Meier 3 reacties
 • Top 5 ziektes in games

  Gewone, hedendaagse ziektes zijn geen pretje om te krijgen. Toch kan het altijd erger. Dit zijn de top 5 ziektes in games die je echt niet wil oplopen als je leven je lief is.

  9 april 2017 Mari Stas 2 reacties
 • The Division Last Stand DLC Review - Afsluiting met gemixte gevoelens

  The Division is deze maand precies een jaar geleden uitgekomen en in de verstreken twaalf maanden heeft de tactische shooter van Ubisoft diverse uitbreidingen mogen ontvangen. De Final Stand DLC is de laatste toevoeging die onder de seizoenspas van de game valt. Of deze content het spelen waard is, kun je lezen in The Division Last Stand DLC review.

  14 maart 2017 Stefan Stuursma
 • WIN - The Division Collector's Edition prijsvraag

  The Division is inmiddels één jaar uit en dat moet gevierd worden! Op dit moment is de game gratis uit te proberen op Xbox One, PS4 en PC, maar dat is niet alles: in samenwerking met Ubisoft geven wij bovendien een vette The Division Collector's Edition weg. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

  9 maart 2017 Laura de Fluiter 10 reacties
 • Toekomstige The Division DLC zal gratis zijn

  Vanaf nu zal alle toekomstige The Division DLC gratis verkrijgbaar worden voor gamers. Dat meldt uitgever Ubisoft. Na het afgelopen jaar drie keer betaalde DLC uitgebracht te hebben, gooit Ubisoft het over een andere boeg.

  9 maart 2017 Rutger Meier