Ridge Racer Unbounded | PS3

Releasedatum: 30 maart 2012
Door  14 maart 2012 om 20:30 | PS3, 360, PC

WIN de Limited Edition van Ridge Racer Unbounded, ontwerp een XGN-track

Prijsvraag - Eind deze maand ligt Ridge Racer Unbounded in de winkels. Wij nemen alvast een voorproefje op de game en vragen daarbij jullie hulp! We zijn namelijk op zoek naar toffe ideeën om tracks te maken in de game.

We hebben al meerdere malen aandacht besteed aan Ridge Racer Unbounded en namen zelfs enkele leden mee om ver voor de release alvast de game te spelen. Maar één onderdeel van de game heeft hierbij nog niet de aandacht gekregen die het verdient: de track editor.

Met die track editor kun je zelf complete circuits maken in de nieuwe Ridge Racer. Het gaat heel simpel worden, je plaatst simpelweg blokken op een veld en vult op die manier jouw circuit in. Dat klinkt misschien nogal vaag en daarom gaan we het gewoon even voor doen. Binnenkort nemen we namelijk een video op waarin we onze eigen XGN track gaan bouwen en daarna natuurlijk spelen.

Maar wat moet er nou komen in een echte XGN track? Hoe moet deze eruit zien? Dat willen we van jullie weten! Bedenk dus een toffe layout voor onze XGN track en dan gaan wij deze proberen na te maken in de game. Alles daarvan zal terug te zien zijn in een XGN Video.

Natuurlijk doe je dit niets. Wij geven namelijk de Limited Edition van de game aan de maker van de leukste inzending. Dus naast de eer dat jouw track getoond wordt in een XGN Video, krijg je ook nog eens gratis de game voor een platform naar keuze. Als dat geen mooie deal is!

Stuur je idee voor zondag 18 maart in naar prijsvraag@xgn.nl. Dit kan in de vorm van een tekening, een heel tof geschreven idee, of een leuk Photoshop-kunstwerkje.

We zien jullie inzendingen graag tegemoet!

Gerelateerd


Afbeeldingen

Bekijk alles »

Laatste video's

Bekijk alles »
Avatar