Resident Evil: Operation Raccoon City | PS3

Releasedatum: 23 maart 2012
Resident Evil: Operation Raccoon City boxart
Genre: Actie, Avontuur
Releasedatum: 23 maart 2012
Franchise: Resident Evil
Ontwikkelaar: Slant Six
Uitgever: Capcom
Ook beschikbaar op: 360, PC

Onze score

6.5
Recensie
Lezen

Gebruikers score

8.2 /10
8 stemmen | 324/2070 PlayStation 3 games

Laatste screenshots

Resident Evil: Operation Raccoon City screenshot - #195161Resident Evil: Operation Raccoon City screenshot - #195162Resident Evil: Operation Raccoon City screenshot - #195163Resident Evil: Operation Raccoon City screenshot - #195164
Bekijk alle 59 screenshots »

Laatste video’s

Bekijk alle 12 video's »

Belangrijke updates

Rubriek: PlayStation Store Update - PAYDAY: The Heist bundel en Rock of Ages

1 augustus, 2012 - Wouter Greveling

Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

0 reacties

Recensie: Resident Evil: Operation Raccoon City

3 april, 2012 - Eke Bosman

Luister eens goed. Een spel dat zich uitstekend leent voor een indrukwekkende singleplayer, maar geen singleplayer heeft, slaat de plank mis. Met Resident Evil: Operation Raccoon City wordt die plank op een bepaalde manier ook misgeslagen, wegens het ontbreken van een offline co-op in een co-op game. Maar wie weet kan het spel dat gemis compenseren met hele toffe gameplay.

5 reacties

Rubriek: Nieuw Binnen: Resident Evil Operation Raccoon City

23 maart, 2012 - Rob Ottens

Met Operation Raccoon City neemt Capcom een uitstapje binnen de Resident Evil serie. Rob en Eke gaan aan de slag met deze actievolle co-op shooter.

0 reacties

Impressie: Resident Evil: Operation Raccoon City

2 februari, 2012 - Eke Bosman

Misschien was het geen goede timing om Resident Evil 6 aan te kondigen, aangezien er binnenkort een andere Resident Evil titel aankomt. Zo krijgt het spel absoluut minder aandacht. Maar er komt dus ook een spin-off van Resident Evil en daar zijn liefhebbers van de serie zeker blij mee. We mogen namelijk terug naar Raccoon City, waar de hel is losgebarsten.

4 reacties

Rubriek: Oogappels 2012: Resident Evil: Operation Raccoon City

11 januari, 2012 - Tom Boshouwers

Zombies! Het had niet veel langer kunnen duren voordat er een zombiegame in de Oogappels voorbij kwam nu tegenwoordig alle games overspoeld worden door zombies. Maar deze franchise doet het al jaren. Dus vergeet je vrouw, vergeet je kinderen, we gaan lekker zombies afknallen in Resident Evil: Operation Raccoon City.

5 reacties

meer updates »