Batman: Arkham Asylum | PS3

Releasedatum: 18 september 2009
Batman: Arkham Asylum boxart
Genre: Actie
Releasedatum: 18 september 2009
Franchise: Batman
Ontwikkelaar: Rocksteady Studios
Uitgever: Eidos
Ook beschikbaar op: 360, PC
PEGI: 16+
Splitscreen co-op: Nee

Onze score

9.0
Recensie
Lezen
Kijken

Gebruikers score

8.4 /10
101 stemmen | 271/2070 PlayStation 3 games

Laatste screenshots

Batman: Arkham Asylum screenshot - #64569Batman: Arkham Asylum screenshot - #64571Batman: Arkham Asylum screenshot - #64573Batman: Arkham Asylum screenshot - #64575
Bekijk alle 43 screenshots »

Laatste video’s

Bekijk alle 12 video's »

Belangrijke updates

Rubriek: PlayStation Store Update - Batman Arkham Collection & PAYDAY 2 demo

28 november, 2013 - Wouter Greveling

Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

0 reacties

Rubriek: De 25 beste PlayStation 3 games

18 oktober, 2013 - Riffy Bol

Sony's nieuwste console, de PlayStation 4, zal op 29 november in Nederland verschijnen. Aangezien hier de laatste tijd enorm veel over is bericht, leek het mij een goed idee om een special te maken over de 25 beste games die zijn verschenen voor de huidige generatie van Sony's gameafdeling, namelijk de PlayStation 3. 

16 reacties

Rubriek: PlayStation Store Update - GTA: San Andreas & Batman: Arkham Asylum

13 december, 2012 - Wouter Greveling

Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

6 reacties

Recensie: Batman: Arkham Asylum

6 september, 2009 - Rox van der Helm

Eerder was ikzelf al enthousiast over Batman: Arkham Asylum in een allereerste impressie. Iets meer dan een maand later speelde Timo een klein deel van de game en was ook overdonderd. Nu de game volledig onder de loep genomen te hebben, zijn we dan nog steeds zo enthousiast?

24 reacties

Impressie: Batman: Arkham Asylum

5 augustus, 2009 - Timo

Eind vorig jaar schitterde Batman na een hele tijd weer in een nieuwe film, namelijk The Dark Knight. Hoewel er geen nieuwe film aankomt van deze vleermuis, komt er eind deze maand toch een nieuwe game van de beste man uit. Wij hadden alvast de gelegenheid om met een klein gedeelte van deze game aan de slag te gaan. Wat kunnen we verwachten?

7 reacties

Impressie: Batman: Arkham Asylum

30 juni, 2009 - Rox van der Helm

Wie van comics houdt en niet zit te wachten op een game die gelijktijdig gelanceerd zal worden met een film, kan zijn geluk niet op. Batman: Arkham Asylum komt eraan, een losstaande game. Dat belooft wat te worden!

19 reacties

meer updates »