Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham Asylum

In Batman: Arkham Asylum ben je, uiteraard, de superheld Batman. Je hebt als doel om de Joker te vangen. Deze gevaarlijke gek is ontsnapt uit Asylum, het gekkenhuis van Arkham. Hierdoor heeft hij de controle over het eiland waar het gekkenhuis zich op bevindt overgenomen.

2 Volgers

25 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Stealth, Avontuur, Actie
Releasedatum
18 september 2009
Franchise
Batman
Publisher
Eidos Interactive, Rocksteady Studios
Developer
Rocksteady Studios
Platformen
PS3, Xbox 360, PC, PS4, Xbox One

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Batman: Arkham Asylum

Physx Trailer

Launch Trailer

Bane Vignette

Belangrijke updates

 • Top 10 meest wrede anti-piraterij methodes

  Yarrr! Piraterij is al vanaf dat gamen net uit de luiers kwam iets waar ontwikkelaars en uitgevers mee worstelen. Veel boekaniers hebben de online zeeën getrotseerd en games geprobeerd gratis illegaal te spelen, en ze stuitten op een aantal wrede methodes om ze te stoppen. Dit is de Top 10 meest wrede Anti-Piraterij methodes!

  8 januari 2015 Calvin Foe
 • De top 25 beste PS3 games

  Sony's nieuwste console, de PlayStation 4, is al weer enige tijd in Nederland beschikbaar. Aangezien ook de PlayStation 3 nog steeds erg populair is, leek het ons een goed idee om een special te schrijven over de top 25 beste PS3 games.

  12 december 2014 Riffy Bol 26 reacties
 • Gratis PlayStation Plus games oktober bekend

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken, en een nieuwe maand betekent een hoop nieuwe games voor PlayStation Plus-leden. Sony heeft de titels bekendgemaakt via het officiële PlayStation Blog.

  2 oktober 2014 Mariëlle
 • Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  1 september 2014 Jelle de Wolf 14 reacties
 • De 5 beste superheldengames

  Natuurlijk heb je de beste moderne superheldenfilm allemaal gezien na het lezen van onze special. Maar er zijn ook een heleboel goede superhelden games gemaakt. Welke games moet je als liefhebber nou echt gespeeld hebben? Wij geven je de vijf beste.

  31 augustus 2014 Jelle de Wolf 4 reacties