Batman: Arkham Asylum

 • Batman: Arkham Asylum (PlayStation 3)
 • Releasedatum: 18 september 2009
 • Platformen: PS4 (Gerucht), Xbox One (Gerucht), PC, PS3, Xbox 360

Batman: Arkham Asylum

In Batman: Arkham Asylum ben je, uiteraard, de superheld Batman. Je hebt als doel om de Joker te vangen. Deze gevaarlijke gek is ontsnapt uit Asylum, het gekkenhuis van Arkham. Hierdoor heeft hij de controle over het eiland waar het gekkenhuis zich op bevindt overgenomen.

2 Volgers

25 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Stealth, Avontuur, Actie
Releasedatum
18 september 2009
Franchise
Batman
Publisher
Eidos Interactive, Rocksteady Studios
Developer
Rocksteady Studios
Platformen
PS4 (Gerucht), Xbox One (Gerucht), PC, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Batman: Arkham Asylum

Physx Trailer

Launch Trailer

Bane Vignette

Belangrijke updates

 • Top 10 Batman schurken - Compleet gestoorde vijanden

  Batman. Geen enkele andere superheld heeft het aan de stok met zoveel opvallende slechteriken. Van psychiater Hugo Strange tot massamoordenaar Victor Zsasz: Gotham City wordt door allerlei losgeslagen figuren bedreigd. Helemaal met Arkham Knight in aantocht. Daarom een top 10 van de meest gestoorde Batman schurken in de Arkham games!

  22 juni 2015 Sjors de Wit
 • De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  5 mei 2015 Vikthor Looten 5 reacties
 • Top 5 gevaarlijkste Batman schurken - Gothams laatste redding

  Sinds 1939 houdt Batman de straten van Gotham veilig door het tegen de meest uiteenlopende en gestoorde criminelen op te nemen. Een aantal van hen beschikt over bovennatuurlijke krachten, Batman niet. De vleermuisman is een genie, zeer bedreven in vechtsporten en beschikt over een flink arsenaal hightech wapens en hulpmiddelen. Welke Batman schurken zijn het gevaarlijkste?

  30 maart 2015 Daniel Moreno Meijer 2 reacties
 • Top 10 meest wrede anti-piraterij methodes

  Yarrr! Piraterij is al vanaf dat gamen net uit de luiers kwam iets waar ontwikkelaars en uitgevers mee worstelen. Veel boekaniers hebben de online zeeën getrotseerd en games geprobeerd gratis illegaal te spelen, en ze stuitten op een aantal wrede methodes om ze te stoppen. Dit is de Top 10 meest wrede Anti-Piraterij methodes!

  8 januari 2015 Calvin Foe
 • De top 25 beste PS3 games

  Sony's nieuwste console, de PlayStation 4, is al weer enige tijd in Nederland beschikbaar. Aangezien ook de PlayStation 3 nog steeds erg populair is, leek het ons een goed idee om een special te schrijven over de top 25 beste PS3 games.

  12 december 2014 Riffy Bol 29 reacties