Laatste impressies

 

 

The Incredible Adventures of Van Helsing II

The Incredible Adventures of Van Helsing II

 15 april 2014 om 15:00 - Sebastiaan Quekel

Bij het horen van de naam ‘Van Helsing’ zullen veel mensen terugdenken aan die behoorlijk kleurloze film met Hugh Jackman in de hoofdrol. Getroffen door een zwak script en een dosis aan horrorclichés was het een avontuur om snel te vergeten. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Van Helsing een historisch figuur is uit het eeuwenoude verhaal van Dracula, geschreven door topauteur Bram Stoker. Vorig jaar schitterde de gemaskerde vampierjager in een eigen game: The Incredible Adventures of Van Helsing. Volgende maand komt het langverwachte vervolg uit.

1 reactie

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptrap en Jetpacks

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptrap en Jetpacks

 9 april 2014 om 14:00 - Joep Steenbergen

Borderlands, de cartoony wereld waarin het voornamelijk draaide om een ding: Loot, loot en nog eens loot. Na de gigantische successen van Borderlands en Borderlands 2 komt Gearbox nu in samenwerking met 2K Australia met een sequel van Borderlands en een prequel van Borderlands 2. Dat wil dus zeggen dat de aankomende game zich af gaat spelen tussen de twee Borderlands games in. Kunnen we nog wat nieuws verwachten nu we weten dat het zich tussen twee games afspeelt?

4 reacties

Child of Light - Een stralend sprookje

Child of Light - Een stralend sprookje

 3 april 2014 om 18:00 - Ralph Beentjes

Op een zonnige dinsdagochtend werden wij bij Ubisoft in Londen uitgenodigd om daar hun nieuwe game Child of Light te testen. Hoewel het weer, aangekomen in Londen, grijs en grauw was als vanouds, deed het kleurrijke Child of Light ons al snel stralen van geluk. En dat kwam niet alleen door de Guiness.

2 reacties

Transformers Universe - Een genre apart

Transformers Universe - Een genre apart

 31 maart 2014 om 16:00 - Nour Khamis

Met de komst van een nieuwe Transformers film zijn er ook twee games in aantocht. Zo komt er een third-person shooter net als de voorgaande Transformers games. Daarnaast is er Transformers Universe in ontwikkeling, een game die zich volledig richt op online multiplayer. Voor deze multiplayer titel gingen wij naar Londen om meer te weten te komen.

2 reacties

Dead Island: Epidemic - Voor het eerst aan de slag

Dead Island: Epidemic - Voor het eerst aan de slag

 8 maart 2014 om 17:00 - Wouter Greveling

Als er iets is dat de laatste jaren in populariteit is gestegen, dan is het wel multiplayer online battle arena, ofwel MOBA. Het genre werd gelanceerd door games als League of Legends en DOTA 2 en al snel volgden andere ontwikkelaars het voorbeeld. De volgende studio die een poging waagt is Techland met Dead Island: Epidemic.

7 reacties

Lost Saga - Gratis online brawler

Lost Saga - Gratis online brawler

 25 februari 2014 om 15:45 - Hessel Waardenburg

Hoewel de bèta van Lost Saga nog moet openen, dit gebeurt donderdag 27 februari, kwam uitgever NEXON alvast langs om openheid van zaken te geven over de online multiplayer. Zal het spelletje de moeite waard zijn om op te pakken?

0 reacties

LEGO The Hobbit

LEGO The Hobbit

 25 februari 2014 om 15:00 - Nour Khamis

De LEGO franchise van TT Games is inmiddels een jaarlijkse franchise geworden. Dit jaar heeft de ontwikkelaar het bijzonder druk, want naast het zojuist verschenen The LEGO Movie Video Game komt er dit voorjaar nog een game uit: LEGO The Hobbit.

1 reactie

Wolfenstein: The New Order - Oude haat in een nieuw jasje

Wolfenstein: The New Order - Oude haat in een nieuw jasje

 24 februari 2014 om 17:45 - Riffy Bol

Het jaar is 1946. In een alternatieve tijdslijn hebben de nazi’s de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Door hun superioriteit in de technologie ten opzichte van de geallieerden wisten de Duitsers als eerste een atoombom te ontwikkelen, die in de Verenigde Staten succesvol tot ontploffing werd gebracht. Dat alternatieve universum doe je aan in Wolfenstein: The New Order.

3 reacties

South Park: The Stick of Truth - Aanstekelijk ridicuul

South Park: The Stick of Truth - Aanstekelijk ridicuul

 18 februari 2014 om 14:00 - Riffy Bol

In augustus 1997 creëerden twee Amerikanen, Trey Parker en Matt Stone, een kinderlijk ogende animatieserie die uitgroeide tot een internationaal succes: South Park. Wegens het grote succes van de inmiddels zeventien jaar oude serie verschijnt, na eerdere teleurstellende vertalingen naar het medium games, South Park: The Stick of Truth van ontwikkelaar Obsidian Entertainment en uitgever Ubisoft. Kan deze op de tekenfilms gebaseerde RPG de lijn van ondermaatse South Park-games doorbreken?

1 reactie

Titanfall - Mechs zijn awesome!

Titanfall - Mechs zijn awesome!

 17 februari 2014 om 14:00 - Maikel de Lange

Toen Sebastiaan ongeveer een half jaartje geleden een impressie opstelde over Titanfall, de nieuwe first-person shooter van EA en Respawn Entertainment, kwam hij superlatieven tekort. Enorm hoog gaf hij op over onder andere de mate van actie die de game hem voorschotelde. Met een gerevitaliseerde levenslust en een twinkeling in zijn ogen keerde hij dan ook vanuit Keulen terug naar Nederland. Zijn moeder vertelde hij over Titanfall, maar ook de groenteboer van op de hoek en nietsvermoedende voorbijgangers. In de trein van en naar Oss zagen ze hem al weer komen en gingen ‘m snel uit de weg. “Titanfall dit, Titanfall dat, Titanfall zus, Titanfall zo.” Hebben we hier dan echt te maken met een game van formaat, een rasechte top-FPS?

2 reacties