League of Legends

 • League of Legends (PC)
 • Releasedatum: 27 oktober 2009
 • Platformen: PC

League of Legends

In League of Legends begeven spelers zich in een heuse arena waarin zij in groepen Champions met elkaar vechten. De gamers zijn onderverdeeld in drie verschillende soorten groepen. Kies uit assassin, tank of support en neem het tegen elkaar op. Vorm samen met je vrienden een Champion en probeer verder te groeien door confrontaties aan te gaan.

3 Volgers

12 In collectie

1 In wenslijst

Genre
Actie, Avontuur, Massive Multiplayer, Role-playing
Releasedatum
27 oktober 2009
Publisher
Riot Games
Developer
Riot Games
Platformen
PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

A New Dawn Cinematic

A Twist of Fate Trailer

Champion Spotlight: Diana (Scorn of the Moon)

Champion Spotlight: Varus The Arrow of Retribution Video

Belangrijke updates

 • Ontwikkelaar League of Legends cheattool verliest rechtszaak

  Riot komt in actie tegen cheaters. In een rechtszaak weet de ontwikkelaar te winnen tegen een bedrijf dat een League of Legends cheattool ontwikkelde.

  6 maart 2017 Kevin de Bruin
 • League of Legends patch 7.2 nu beschikbaar

  League of Legends spelers kunnen vandaag aan de slag met een nieuwe update. Twee weken geleden kwam patch 7.1 uit, maar vandaag draait het allemaal om League of Legends patch 7.2. Deze update brengt weer de nodigde veranderingen met zich mee.

  25 januari 2017 Dave Beckers
 • League of Legends patch 7.1 vandaag verschenen

  League of Legends heeft vandaag een nieuwe update gekregen. Het gaat om de League of Legends patch 7.1, die meerdere aanpassingen voor verschillende champions toevoegt. Daarnaast is er een update voor de client, zijn er verschillende bugfixes en komen er nieuwe skins uit.

  11 januari 2017 Dave Beckers
 • League of Legends season 7 is vandaag begonnen

  League of Legends season 7 is vandaag begonnen. Het nieuwe seizoen komt met een flink aantal updates die in de pre-season al speelbaar waren. Daarnaast is er een nieuwe patch uitgekomen.

  7 december 2016 Dave Beckers
 • ESL Benelux Championship sfeerverslag - De wereld van eSports

  De wereld van eSports, simpel gezegd: competitief gamen, blijft groeien. Waar het voorheen gaming niche was, dat alleen een bepaald type gamer trok, is het tegenwoordig een enorme industrie met grote toernooien, veel bezoekers en grote prijzenpotten. Wij waren bij het ESL Benelux Championship, het eSports toernooi van de Benelux. Lees en bekijk hier ons ESL Benelux Championship sfeerverslag!

  28 november 2016 Julius Tolle