Total War Warhammer 2

 • Total War Warhammer 2 (PC)
 • Releasedatum: 28 september 2017
 • Platformen: PC

Total War Warhammer 2

Het vervolg op de RTS Total War Warhammer. Vier facties strijden tegen elkaar om The New World naar hun hand te zetten. Ook dit deel wordt ontwikkeld door Creative Assembly en zal in 2017 uitkomen voor de PC. 

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Strategie, Real-time strategy, Turn-based strategy
Releasedatum
28 september 2017
Franchise
Total War
Publisher
SEGA
Developer
The Creative Assembly
Platformen
PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Total War Warhammer 2 release onhuld tijdens PC Gaming Show 2017

  Tijdens de PC Gaming Show 2017 is de releasedatum van de aankomende Total War game uit de doeken gedaan. Naast de Total War Warhammer 2 release is er ook nog wat gameplay getoond van de titel.

  12 juni 2017 Stefan Stuursma
 • Total War Warhammer 2 hands-on - Een stevige binnenkomer

  Een beetje Total War-fanaat loopt wel warm voor een heftig gevecht waarbij honderden troepen elkaar een kopje kleiner maken. In een ruim twee uur lang durende Total War Warhammer 2 hands-on kon het enthousiasme niet meer onderdrukt worden. Tijd voor een uitgebreid verslag over de gameplay die voorbij is gekomen!

  2 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Total War Warhammer 2 Preview - Een eerste blik op de nieuwe wereld

  Total War heeft bewezen meer te kunnen dan alleen de menselijke geschiedenis naar een game te vertalen. Een adembenemende fantasiewereld die The Old World van de Warhammer-franchise belichtte, was een geslaagde eerste stap. Maar wie A zegt, moet ook B zeggen. Hoe de eerste blik op deze opvolger is bevallen, lees je in de Total War Warhammer 2 preview.

  2 juni 2017 Jimmy Kemkes
 • Total War Warhammer 2 release onthuld tijdens EGX Rezzed

  Een Total War Warhammer 2 release is onthuld tijdens de EGX Rezzed, een game-evenement in Londen. Ontwikkelaar Creative Assembly beloofde een releasedatum in 2017. De exacte dag is nog niet bekendgemaakt.

  3 april 2017 Rutger Meier
 • Total War Warhammer 2 in de maak

  Total War Warhammer 2 is onderweg. Nadat vorig jaar het eerste deel uitkwam, is het volgende deel al in ontwikkeling. Dat meldt ontwikkelaar The Creative Assembly.

  1 maart 2017 Rutger Meier