Mass Effect: Andromeda

 • Mass Effect: Andromeda (PC)
 • Releasedatum: 23 maart 2017
 • Platformen: PS4, Xbox One, PC

Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda is in aantocht. In de role-playing game worden nieuwe planeten geïntroduceerd en veel daarvan worden open gesteld voor ontdekking. Zo kunnen spelers een planeet aan de andere kant van het universum selecteren, er naar toe kunnen vliegen om vervolgens te exploreren.

3 Volgers

0 In collectie

4 In wenslijst

Genre
Actie, Shooter, Third-person shooter, Role-playing
Releasedatum
23 maart 2017
Franchise
Mass Effect
Publisher
Electronic Arts
Developer
BioWare
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Gameplay Trailer

EA Play 2016 Trailer

E3 2015 Announce Trailer

E3 2014 Trailer

Belangrijke updates

 • Mass Effect Andromeda weapon crafting bevestigd

  Ian S. Frazier, lead designer van Andromeda, heeft via zijn Twitterpagina bevestigd dat Mass Effect Andromeda weapon crafting gaat krijgen. Spelers kunnen in de aankomende game hun eigen wapens creëren en deze een naam geven.

  17 januari 2017 Jelle van der Linden
 • Top 5 beste Collector's Editions van 2017 - Wat voor jou?

  Elk jaar worden er weer vette games aangekondigd. Tegenwoordig krijgt dan ook elke game meerdere versies, waaronder een collector’s edition. Maar wat zijn de beste collector’s editions? Je kunt het vinden op de Top 5 beste Collector's Editions van 2017.

  12 januari 2017 Djimon Tete
 • Mass Effect Andromeda multiplayer krijgt binnenkort beta

  Met de aankondiging van Mass Effect Andromeda kregen we al snel meer te horen over de multiplayer. Nu we een officiële releasedatum hebben, vroegen veel mensen zich af wanneer we meer krijgen te horen over de Mass Effect Andromeda multiplayer. Daar hoeven we niet lang meer op te wachten.

  10 januari 2017 Djimon Tete
 • Mass Effect Andromeda gameplay - 5 grote veranderingen

  Vorige week kwam het nieuws uit waar iedere Mass Effect-fan al maandenlang op zit te wachten: de officiële releasedatum van Andromeda. Nu bekend is dat we vanaf 23 maart met de game aan de slag kunnen, is het hoog tijd om te kijken naar de veranderingen die we tegenkomen in de Mass Effect Andromeda gameplay!

  10 januari 2017 Laura de Fluiter
 • De 10 beste CES 2017 aankondigingen - The future is now

  De Consumer Electronics Show (CES) van dit jaar zit er weer op. En dat betekent dat er weer veel nieuwe technologieën, gadgets en elektronica zijn geïntroduceerd en aangekondigd. Welke onthullingen verbluften iedereen het meest? Dat lees je in de top 10 beste CES 2017 aankondigingen!

  10 januari 2017 Julius Tolle