Avatar van svenysven
  • svenysven

  • Naam: Sven
  • Lid sinds: 31 mei 2011
  • Geslacht: Man
  • Volgers: 3
  • Volgt: 2
1.342 XP
psn svenysven1 steam svenysven
Door svenysven, 20 maart 2012 om 18:18

Team Fortress 2 event server

Ik vind Team Fortress 2 eigenlijk het leukste spel wat ik heb. Waarom vraag je je dan af. Gewoon omdat het niet verveeld. Er zijn zo veel levels en zo veel dingen om te doen. In deze blog wil ik jullie alleen een hele leuke Team Fortress 2 server laten zien.

Het level heet trade_stadium. Het ip adres is:  109.70.148.24:27567. Trade stadium is niet zomaar een level zoals alle andere ruil levels in Team Fortress 2. In deze server heb je allemaal events. Deze server is net nieuw en ik heb er zelf nog niet zoveel events op gedaan.

Vroeger had je een andere hele leuke event server. Dit was ook trade_stadium maar dan van de steam groep {ASBO}. Helaas bestaat bestaat de server niet meer. Daarom hadden een paar {ASBO} na een tijdje weer een nieuwe groep aan gemaakt waar je ook op trade_stadium kon spelen.

Events                                                                                                                                                                      De events verschillen allemaal en er zijn er vrij veel. Een heel bekend event in deze server is heavy boxing. Je gaat met allemaal heavy's tegen elkaar vechten, maar zonder je minigun. Je mag alleen je vuisten, box handschoenen en chocolade reep gebruiken. Een event word gestart wanneer iemand metaal of een hoedje doneert. Als je wint krijg je dus de prijs. Het kan ook een wagered event zijn. Hiermee moet je (vaak) een schroot inzetten en de winnaar krijgt de pot. Heel af en toe worden er spellen gedoneert.

Als jij mee wilt doen met deze events, moet je alleen lid worden van de steam groep just awesome gaming. Even voor de duidelijkheid ik heb deze steam groep niet gemaakt en ik ben ook geen admin (iedereen met JAG logo voor hun naam zijn admins). Ik wil jullie alleen laten zien dat je veel lol op deze server kan hebben. En hoe meer leden, hoe meer events!

En o ja, er zijn niet altijd mensen op de server omdat het nog niet zo'n grote groep is. Maar als er events komen kondigen ze het vaak aan op hun steam groep.                                                                             

Hier is trouwens nog een link naar de steam groep: http://steamcommunity.com/groups/JustAwesomeGaming                                                                                                                                                                               

Ledenblog
Door svenysven
Avatar