Resident Evil: Revelations | 3DS

Releasedatum: 27 januari 2012
Door , 3 maart 2012 om 14:50 | 3DS

Capcom wil meer Resident Evil voor 3DS

Inmiddels ligt de zeer sterke 3DS-game Resident Evil: Revelations in de winkels. Als het aan Masachika Kawata, de producent van de game, ligt mogen we in de toekomst meer Resident Evil-games voor de 3DS verwachten.

In een interview met website IGN zegt Kawata dat de positieve reacties van fans hem veel motivatie hebben gegeven tot met maken van een volgende Resident Evil voor de 3DS. Hij stelt zelfs al wat ideeën te hebben. Kawata benadrukt echter wel dat er eerst een boel andere projecten zijn waar aan gewerkt moet worden.

Dat Kawata wel veel zin heeft om met een nieuwe Resident Evil aan de slag te gaan, blijkt uit het feit dat hij aangeeft stiekem het liefst zijn andere projecten te vergeten om meteen met een volgende Resident Evil-game aan de slag te gaan.

Verder laat Kawata weten dat het waarschijnlijk is dat we in de toekomst meer Resident Evil-games mogen verwachten in de trant van Revelations. Dat de game goed verkoopt en positief is ontvangen, is volgens Kawata een goede reden om dezelfde aanpak te behouden.

Van daadwerkelijke plannen kon hij echter niet spreken. We zullen dus nog even af moeten wachten voordat we een volgende Resident Evil-titel voor de 3DS mogen verwelkomen.

Gerelateerd


Afbeeldingen

Bekijk alles »

Laatste video's

Bekijk alles »
Avatar