The Black Eyed Peas Experience | 360

Releasedatum: 10 november 2011
Door  21 augustus 2011 om 12:32 | 360

The Black Eyed Peas Experience krijgt DLC met Will.i.am geproduceerde nummers

De dansgame The Black Eyed Peas Experience is onderweg naar Kinect. De game draait uiteraard helemaal om de Amerikaanse band The Black Eyed Peas. Toch zullen er later ook andere nummers die geproduceerd zijn door Will.i.am naar de game worden gebracht.

Tijdens de Gamescom afgelopen week in Keulen woonden wij een presentatie bij van The Black Eyed Peas Experience, een dansgame die helemaal in het teken staat van The Black Eyed Peas. De game zal tijdens de lancering uitkomen met nummers van alleen de groep zelf, later zal er downloadbare content uitgebracht worden.

Het is nog niet bekend wanneer de DLC uitkomt en welke nummers hierin opgenomen worden. Wel is bekendgemaakt dat het zal gaan om nummers die geproduceerd zijn door Will.i.am, één van de bandleden van The Black Eyed Peas. Hij heeft al met meerdere beroemdheden samengewerkt, denk aan Mary J. Blige, The Pussycat Dolls en Michael Jackson.

Meer weten over The Black Eyes Peas Experience? Bezoek dan eens onze gamepagina. Ook zal er binnenkort een impressie van deze game verschijnen.

Gerelateerd


Afbeeldingen

Bekijk alles »

Laatste video's

Bekijk alles »
Avatar