DiRT Showdown | 360

Releasedatum: 24 mei 2012
DiRT Showdown boxart
Genre: Racing
Releasedatum: 24 mei 2012
Franchise: DiRT
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Ook beschikbaar op: PS3, PC

Onze score

9.3
Recensie
Lezen
Kijken

Gebruikers score

7.6 /10
1 stem | 452/2290 Xbox 360 games

Belangrijke updates

Rubriek: De beste videogames van 2012 tot nu toe

19 juni, 2012 - Berry Zwets

De eerste helft van het jaar 2012 zit er alweer bijna op. We hebben in die zes maanden tijd heel wat slechte en goede games voorbij zien komen. Darkstar: The Interactive Movie bereikte in mei het absolute dieptepunt door een één te scoren in de recensie. Toch kunnen we over het algemeen tevreden terugkijken op de periode. Er werden heel wat negens uitgedeeld en omdat niet iedereen een stevig gevulde portemonnee heeft, zet XGN de vijf games die je gespeeld moet hebben op een rij.

20 reacties

Recensie: DiRT Showdown

24 mei, 2012 - Eke Bosman

Keihard gaan racen. Dat willen we allemaal. Lekker zonder enige regels gaan racen. Dat wil iedere man. Dat wil jij als gamer ook, gewoon eventjes een racegame spelen waar je niet zoveel zorgen hoeft te maken. Die game is er nu met DiRT Showdown.

6 reacties

Rubriek: Nieuw Binnen: DiRT Showdown

4 mei, 2012 - Rob Ottens

Er komt een nieuwe DiRT game aan, maar niet zoals je gewend bent. Eke en Rob gaan aan de slag met de demo van deze nieuwe racer.

0 reacties

Rubriek: Wekelijkse Xbox Live Update - Awesomeness

3 mei, 2012 - Alwin Wubs

Gamers hebben het maar druk: ook deze week zijn er weer de nodige games op Xbox Live verschenen die gespeeld moeten worden. Welke games dat zijn, lees je hier.

5 reacties

Impressie: DiRT Showdown

21 april, 2012 - Eke Bosman

Kort geleden kwam XGN met een zeer positieve impressie over DiRT Showdown, een spel waar plezier bovenaan staat. En hoe. Geen realistische gedoe, gewoon lekker raggen en keihard racen. Daarom werd de vroege code die op de deurmat plofte, met open armen ontvangen. Tijd om de game eens goed te bekijken!

10 reacties

Impressie: DiRT Showdown

13 maart, 2012 - Eke Bosman

Keihard beuken. Keihard rammen. Het is een hele lange tijd geleden dat we dat konden doen. Ja, in vele games kunnen we dat doen. Maar écht keihard rammen met je auto, waar de man in je naar boven komt, hebben we eerlijk gezegd lang niet gedaan. Gelukkig komt daar verandering in, met DiRT Showdown.

5 reacties

meer updates »