Dead Rising 2

 • Dead Rising 2
 • Releasedatum: 24 september 2010
 • Platformen: PS3, PC, Xbox 360

Dead Rising 2

Speel Dead Rising 2 en laat je kennis maken Chuck Greene. Hij trekt weg uit zijn saaie dorp en ontdekt op een dag Fortune City. Een gokstad met een bruisend nachtleven. Op een dag besluit Chuck om mee te doen met de tv-show Terror is Reality. Al snel gaat het mis, want zijn dochter wordt gebeten door een zombie. Doel is om zoveel mogelijk gemuteerden uit te schakelen, zodat je een tegengif kunt winnen voor je geïnfecteerde dochter.

0 Volgers

8 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Survival Horror, Avontuur, Shooter, Third-person shooter
Releasedatum
24 september 2010
Franchise
Dead Rising
Publisher
Microsoft Studios, Blue Castle Games
Developer
Capcom Vancouver, Blue Castle Games
Platformen
PS3, PC, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Dead Rising 2

Launch Trailer

Case West Trailer

'Bring Your Friend' Trailer

Belangrijke updates

 • Dead Rising: Watchtower contracteert correspondent The Daily Show

  Komediant Rob Riggle gaat de hoofdrol spelen in de game-naar-filmadaptatie Dead Rising: Watchtower. Hij is bekend als correspondent van The Daily Show en van zijn rollen in 21 Jump Street, The Other Guys en NTSF:SD:SUV.

  21 oktober 2014 Riffy Bol
 • Dead Rising krijgt een film

  Het zombiespel Dead Rising krijgt een speelfilm, compleet met zombie-uitbraak. Wanneer de film met ondoden uitkomt, is nog niet bekendgemaakt door Capcom.

  20 juni 2014 Mariëlle 3 reacties
 • De 10 beste zombiegames ooit

  Het aantal zombiegames dat de afgelopen jaren is verschenen is inmiddels niet meer bij te houden. Het succes van DayZ bewijst dat we het neermaaien van zombies echter nog lang niet zat zijn. Vorige week vroegen wij aan jullie wat de tien beste zombiegames aller tijden zijn. Is het inderdaad DayZ? Of hebben jullie je beter vermaakt met hele andere games?

  15 januari 2014 Anne Kolenberg 7 reacties
 • Games with Gold programma voor Xbox 360 gaat door

  Tijdens de E3 werd het Games with Gold programma voor de Xbox 360 aangekondigd. Hiermee konden Xbox Live Gold leden twee gratis games per maand downloaden. Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het programma door zal gaan.

  18 oktober 2013 Rick Dijs
 • Vijf Capcom games voor de prijs van een

  Afgelopen maand verscheen er een mysterieuze Capcom bundel in een webwinkel. Capcom hield zich stil tot vandaag. De uitgever bevestigt dat er een bundel aankomt waarmee je vijf games krijgt voor de prijs van een enkel spel.

  15 augustus 2013 Tom Boshouwers