The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim is het land van de Nords. Zij zijn opgewassen tegen de strenge kou die in de regio heerst. Een duistere tijd breekt echter aan met de terugkomst van de legendarische draak en een burgeroorlog. Om het nog erger te maken is de koning van Skyrim vermoord. Donkere tijden worden voorspeld en het is aan jou de taak om de stabiliteit in de regio terug te brengen en in ere te herstellen.

49 Volgers

61 In collectie

20 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Role-playing
Releasedatum
11 november 2011
Franchise
The Elder Scrolls
Publisher
Bethesda Softworks
Developer
Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks
Platformen
Switch, PC, Wii U, PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Dragonborn Trailer

Hearthfire Aankondigingstrailer

Dawnguard DLC - Hoe start je de quest?

Dawnguard Game Add-on

Belangrijke updates

 • Drie nieuwe Bethesda games in ontwikkeling

  Heb jij Fallout met veel plezier gespeeld, of was jij niet weg te slaan bij Skyrim? Dan is het volgende ook interessant. Zo zijn er drie nieuwe Bethesda games op komst.

  20 februari 2017 Kevin de Bruin
 • Fallout 4 versus Skyrim - 'Fallout is succesvoller'

  Fallout 4 versus Skyrim. Een veel besproken strijd tussen twee games, welke is beter? Eerstgenoemde is in ieder geval succesvoller dan de ander. Althans, dat beweert Pete Hines, marketingsmanager van uitgever Bethesda.

  10 februari 2017 Rutger Meier 4 reacties
 • Deze game sequels wil de redactie graag zien

  In de PlayStation 2017 line-up wordt een vervolg op Bloodborne verwacht. Maar er zijn natuurlijk nog een hoop andere games die een sequel verdienen die nog niet aangekondigd zijn. De redactie geeft antwoord op de vraag: Welke game sequels wil jij graag zien en waarom?

  29 december 2016 Julius Tolle 4 reacties
 • Top 7 beste orkestrale soundtracks uit video games

  Misschien is niet iedereen zich er van bewust, maar zonder een goede soundtrack is een game gewoon incompleet. In deze special vind je de top 10 meest epische soundtracks. Er zijn hier geen 8-bit muziekjes te vinden, dit is de Top 7 beste orkestrale soundtracks uit video games

  15 oktober 2016 Dirk van der Meer 3 reacties
 • Top 10 Xbox Summer sale deals - Deals voor Xbox One en 360

  De Xbox Summer Sale, officieel de Xbox Ultimate Game Sale, is een paar dagen terug van start gegaan. Meer dan 250 Xbox One en Xbox 360 titels zijn in de uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot 75%. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 titels die je volgens ons niet mag laten liggen.

  9 juli 2016 Koen Stienstra 2 reacties