Spec Ops: The Line | 360

Releasedatum: 29 juni 2012
Spec Ops: The Line boxart
Genre: Shooter
Releasedatum: 29 juni 2012
Ontwikkelaar: YAGER
Uitgever: 2K Games
Ook beschikbaar op: PS3, PC

Onze score

7.5
Recensie
Lezen

Gebruikers score

8 /10
6 stemmen | 257/2292 Xbox 360 games

Belangrijke updates

Recensie: Spec Ops: The Line

26 juni, 2012 - Sebastiaan Quekel

Op papier is Yager Development een dubieuze ontwikkkelaar. In zijn dertienjarig bestaan heeft de Duitse studio uit Berlijn pas twee games ontwikkeld: de driedimensionale racegame Aerial Strike: Low Altitude en het arcade vliegspel Yager, dat slechts vijfduizend keer over de toonbank is gegaan. Nadien werd het opvallend stil in Duitsland, alsof de werknemers na het verkoopdebacle geen heil meer zagen in de toekomst van het bedrijf. Niets bleek minder waar; vanaf 2007 startte het met de ontwikkeling van Spec Ops: The Line, zijn eerste product voor de huidige generatie spelcomputer.

8 reacties

Impressie: Spec Ops: The Line

25 mei, 2012 - Sebastiaan Quekel

Verminkte lichamen, een met fosfor doordrenkt landschap, catastrofale zandstormen, een hoofdpersonage dat psychisch gestoord wordt: het zijn elementen die de boventoon voeren in onze speelsessie met Spec Ops: The Line afgelopen week. De verhaalgedreven first-person shooter van ontwikkelaar Yager blies ons op speltechnisch vlak eerst nog niet van onze stoel. Uitgever 2K Games wil die twijfel wegtrekken en nodigde ons om die reden in Breda uit voor een derde, laatste presentatie alvorens de game in de winkel ligt.

5 reacties

Rubriek: Nieuw Binnen: Spec Ops: The Line

10 mei, 2012 - Rob Ottens

De demo van Spec Ops: The Line is uit. Rob en Hugo starten de game op en schieten iedereen overhoop in de woestijn van Dubai.

0 reacties

Rubriek: Wekelijkse Xbox Live Update - Minecraft!

10 mei, 2012 - Alwin Wubs

Deze week staat in het teken van één zeer populaire game, die nu eindelijk zijn weg naar Microsoft's console gevonden heeft. Over welke game zouden we het kunnen hebben?

0 reacties

Impressie: Spec Ops: The Line - Zandstormen in Dubai

14 februari, 2012 - Sebastiaan Quekel

De mannen van 2K Games weten van wanten. Nog geen twee dagen stond de impressie van Spec Ops: The Line online op XGN, of de speluitgever nodigde ons uit voor een tweede speelsessie met de militaire third-person shooter. En waarom? ‘Omdat we in Breda een gloednieuwe code hebben met nog niet eerder vertoonde missies.’ Voor ons reden genoeg om nog een keer de catastrofale zandstormen in Spec Ops: The Line te trotseren.

2 reacties

Impressie: Spec Ops: The Line

25 januari, 2012 - Wouter Greveling

Nadat Spec Ops: The Line was aangekondigd, raakte deze game al gauw in de vergetelheid. Inmiddels hebben wij de game gespeeld. Met Uncharted 3: Drake's Deception achter de rug hebben we eindelijk het zand uit onze schoenen gekregen, maar binnenkort is het tijd opnieuw een grote zandbak in te duiken. Deze keer met iets meer stijl...

6 reacties

meer updates »