Assassin's Creed: Brotherhood

 • Assassin's Creed: Brotherhood (Xbox 360)
 • Releasedatum: 18 november 2010
 • Platformen: Xbox 360, PS3

Assassin's Creed: Brotherhood

Speel als Ezio, een grootmeester in het vermoorden van mensen, en verken Italië tijdens de renaissance. De Tempeliers zitten hem op de hielen, maar hij besluit om ze in het hart van de organisatie aan te pakken en reist af naar Rome. Daar maakt Ezio connecties met andere moordenaars die vechten tegen corruptie en macht. De Assassin sluit banden met diverse broederschappen en hoopt op deze manier een einde aan de machtige Tempeliers te maken.

9 Volgers

56 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Avontuur, Actie
Releasedatum
18 november 2010
Franchise
Assassin's Creed
Publisher
Ubisoft, Ubiosft Montreal
Developer
Ubisoft Montreal, Ubiosft Montreal
Platformen
Xbox 360, PS3

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Assassin's Creed Universe Trailer

Classic and Platinum Editions Trailer

VideoDex #3

De Verdwijning van Leonardo Da Vinci

Belangrijke updates

 • De top 5 beste kruisbogen in games

  2200 jaar geleden al was het een goed ontwikkeld wapen in China. Ook de Grieken en Romeinen maakten er gebruik van tijdens oorlogen. Het langeafstandswapen doet altijd wat het moet doen, vuurt keihard en doorboort bijna alles wat het tegenkomt. We hebben het natuurlijk over de kruisboog. XGN presenteert de top 5 beste kruisbogen in games.

  27 februari 2015 Riffy Bol 6 reacties
 • 10 acteurs die wij in de Assassin's Creed film willen zien!

  De Assassin's Creed film komt eraan, en we zijn nog lang niet uitgespeculeerd over het hoe en wat van de opkomende film. XGN zet de acteurs die wij graag willen zien in de AC-film op een rijtje. Let op: het gaat hier dus niet per se om de hoofdrol, maar acteurs en atrices die we graag een plekje in de film zouden geven!

  6 januari 2015 Rob Ottens 9 reacties
 • Assassin's Creed film uitgesteld naar 2016

  Volgens Fox insiders is de filmadaptatie van Assassin's Creed uitgesteld naar een niet nader gespecificeerde releasedatum in 2016. De Assassin's Creed film zou eerst op 7 augustus 2015 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Fox is verantwoordelijk voor de distributie van de film.

  19 september 2014 Mariëlle 4 reacties
 • Assassin's Creed krijgt Monopoly-versie

  Assassin's Creed krijgt een eigen editie van het bordspel Monopoly. De officieel gelicenseerde Assassin's Creed-versie van het gezelschapsspel met onroerend goed, hypotheken en belastingen verschijnt in oktober.

  11 augustus 2014 Riffy Bol 2 reacties
 • De tofste Assassin's Creed merchandise op een rijtje!

  Assassin's Creed is een serie met een gigantische populariteit, en bij grote populariteit hoort een groot scala aan merchandise. Wat zijn de interessantste merchandise artikelen die je echt in huis moet halen? XGN weet raad met je centen; een goede voorbereiding op Assassin's Creed: Unity is bovendien niet verkeerd. 

  22 juli 2014 Mariëlle 4 reacties