Assassin's Creed: Brotherhood

 • Assassin's Creed: Brotherhood (Xbox 360)
 • Releasedatum: 18 november 2010
 • Platformen: PS3, Xbox 360

Assassin's Creed: Brotherhood

Speel als Ezio, een grootmeester in het vermoorden van mensen, en verken Italië tijdens de renaissance. De Tempeliers zitten hem op de hielen, maar hij besluit om ze in het hart van de organisatie aan te pakken en reist af naar Rome. Daar maakt Ezio connecties met andere moordenaars die vechten tegen corruptie en macht. De Assassin sluit banden met diverse broederschappen en hoopt op deze manier een einde aan de machtige Tempeliers te maken.

9 Volgers

57 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Avontuur, Actie
Releasedatum
18 november 2010
Franchise
Assassin's Creed
Publisher
Ubisoft, Ubiosft Montreal
Developer
Ubisoft Montreal, Ubiosft Montreal
Platformen
PS3, Xbox 360

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste screenshots

Laatste video's

Assassin's Creed Universe Trailer

Classic and Platinum Editions Trailer

VideoDex #3

De Verdwijning van Leonardo Da Vinci

Belangrijke updates

 • De top 5 beste Assassin's Creed games - Sluipen, kruipen en verzuipen

  De reacties over de onlangs aangekondigde Assassin’s Creed Syndicate zijn gemixt, veel fans zien deze game nu al niet als een van de beste Assassin’s Creed games. Wat zijn dan wel de beste Assassin’s Creed games? XGN zet ze op een rijtje.

  14 mei 2015 Vikthor Looten 2 reacties
 • De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  5 mei 2015 Vikthor Looten 5 reacties
 • Wat is er gebeurd met 1666 Amsterdam?

  De Assassin’s Creed franchise brengt al jarenlang voor uitgever Ubisoft miljoenen pegels in het laatje. De games waarin je als een assassin door verschillende steden zoals Rome, Parijs en New York (en zelfs als zeerover!) rondsluipt zijn tot op de dag van vandaag populair. Maar hoe zit het met 1666 Amsterdam, de ambitieuze game van Assassin's Creed grootvader Patrice Désilets?

  19 april 2015 Calvin Foe 8 reacties
 • De top 5 beste kruisbogen in games

  2200 jaar geleden al was het een goed ontwikkeld wapen in China. Ook de Grieken en Romeinen maakten er gebruik van tijdens oorlogen. Het langeafstandswapen doet altijd wat het moet doen, vuurt keihard en doorboort bijna alles wat het tegenkomt. We hebben het natuurlijk over de kruisboog. XGN presenteert de top 5 beste kruisbogen in games.

  27 februari 2015 Riffy Bol 6 reacties
 • 10 acteurs die wij in de Assassin's Creed film willen zien!

  De Assassin's Creed film komt eraan, en we zijn nog lang niet uitgespeculeerd over het hoe en wat van de opkomende film. XGN zet de acteurs die wij graag willen zien in de AC-film op een rijtje. Let op: het gaat hier dus niet per se om de hoofdrol, maar acteurs en atrices die we graag een plekje in de film zouden geven!

  6 januari 2015 Rob Ottens 9 reacties